Metoda Silva

 

Geniile își folosesc mai mult mintea și o folosesc într-un mod specialJose Silva

 

Metoda Silva este un curs științific bazat pe experimente științifice desfăsurate pe parcursul a peste 50 de ani în cadrul Institutului Internațional Silva Mind Control, Laredo, Texas, SUA

Este predată doar de către instructori certificați de acest institut în baza unei scolarizări, pregătiri și practici susținute, conform unor examinări riguroase.

 Silva Life System (SLS)

Cursul perfect pentru redobândirea programelor naturale cu care e înzestrată ființa umană.

Veți învăța beneficiile funcționării în frecvența alfa și folosirea ei conștientă, tehnici de autocontrol, de dezvoltare a minții și de relaxare, tehnici de corectare a gândirii și de “curatenie mentala”, tehnici antistres specifice diferitelor situații de viață.

 Silva Intuition System (SIS)

Continuarea cursului de bază (SLS) care vă învață tehnici suplimentare pentru a dezvolta și folosi clarviziunea și vă antrenează intuiția: tehnici de acordare la energia sursă, vă veți afla scopul vieții și misiune, tehnici de protecție senzorială eficientă, vă veți antrena capacitățile înnăscute pentru clarviziune, clarsimtire, clarauditie și vederea la distanță

 Silva Immersion (SI)

Este un curs fantastic ce cuprinde SLS și SIS.

Prin tehnici specifice de relaxare fizică și mentală și prin meditație dinamică veți avea acces la biblioteca subconștientului, reușind astfel să vă bucurați de o viață aflată sub controlul vostru personal.

Atelierele Alpha

Reprezintă o extensie a cursului Metoda Silva. Reunește absolvenții în mod periodic pentru a exersa tehnicile învățate, a primi lămuriri suplimentare, a lucra împreună la proiecte personale sau la cauze de interes comun, a ne lăuda cu reușitele noastre și a ne simți bine printre oameni din ce în ce mai buni. Orice absolvent al cursului Metoda Silva are acces și… câteodată primim și „neabsolvenți”. Împreună facem lumea un loc din ce în ce mai bun pentru viață!

Comentariile sunt închise.